Willemsbuiten
Logo Logo

Niet alleen de buitenkant, maar zeker ook het comfort en de afwerking binnen zijn belangrijk. Ook de woningen in fase 3 van Willemsbuiten zijn volledig afgewerkt. Wil je alvast wat meer weten?

Lees verder

1e buurt-barbecue fase 1

Op vrijdag 4 september is de allereerste buurt-barbecue voor fase 1 van Willemsbuiten gehouden,

Lees verder

Op naar fase 3

Fase 1 is opgeleverd en de nieuwe bewoners hebben er inmiddels hun nieuwe thuis gevonden. De bouw van fase 2 is gestart en ook de verkoop van de laatste woningen in dit 2e buurtje gaat heel voorspoedig. Tijd om te starten met de voorbereidingen voor fase 3....

Lees verder

Spelen in fase 1

De inrichting van het speeltuintje op het groene plein van fase 1 is besteld.

Lees verder

De beelden van het groene plein van fase 2 zijn af. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Lees verder

Op vrijdag 21 april werd feestelijk stilgestaan bij de start bouw van het 2e buurtje in Willemsbuiten.

Lees verder

Waarom is een persoonlijk account nodig als je straks een huis wilt kopen in Willemsbuiten? Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

De schetsen van de architect van de nieuwe woningen rondom het groene plein van fase 2 Willemsbuiten zijn aan de Omgevingscommissie getoond. De reacties waren positief!

Lees verder

Begin juni gaan de laatste woningen van fase 2 Willemsbuiten in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

Er wordt hard gewerkt in Willemsbuiten. Terwijl fase 1 inmiddels wordt opgeleverd, start binnenkort de bouw van de eerste woningen in fase 2. Aan de voorbereiding voor de laatste woningen in fase 2 en aan fase 3 wordt ook al gewerkt.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?