Willemsbuiten
Logo Logo

Bereikbaarheid

Ten zuiden van de Ringbaan-Zuid, tussen de Goirleseweg en de Stappegoorweg, komen de 6 buurtjes van Willemsbuiten.

Willemsbuiten ligt gunstig ten opzichte van snelwegen. Via de A58 ben je binnen 30 autominuten in Breda of Eindhoven. Ook in Den Bosch ben je via de N65 in een half uurtje. Zoek je graag de natuur op? In 15 minuten zit je in de prachtige natuurgebieden van de Loonse en Drunense Duinen!

Lekker op de fiets

Vanuit Willemsbuiten fiets je in 10 minuten naar het centrum van Tilburg om te winkelen, een hapje te eten of gezellig een kop koffie te drinken bij een van de vele cafés in het centrum. De middelbare school is zelfs nog dichterbij. Het Koning Willem II College ligt op slechts 2 kilometer afstand.

Met het OV

Het Openbaar vervoer is goed geregeld in Willemsbuiten. Je vindt het treinstation in Tilburg op 3,5 kilometer afstand van de nieuwbouwwijk. Vanaf dit station stap je op de trein richting diverse grote steden zoals Breda, Eindhoven of Den Bosch. Ook de bus is prima te doen vanuit Willemsbuiten. Zowel aan de Goirleseweg aan de westkant van Willemsbuiten (ongeveer 5 minuten lopen) als aan de Stappegoorweg aan de oostzijde (bij sportcomplex T-Kwadraat) vind je een bushalte.

Veel gestelde vragen over de locatie of het gebied

Waar vind ik informatie over de plannen voor de openbare ruimte?

Op de website van de gemeente Tilburg en op www.ruimtelijkeplannen.nl staat uitgebreide informatie over bestemmingsplannen.

Kan ik mijn auto voor de deur parkeren?

In Willemsbuiten is gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid. Parkeren gebeurt zoveel als mogelijk op eigen terrein. In de lanen zijn parkeerplaatsen langs de weg voorzien, in de hoven rondom het groene plein in elke buurt, komen kleinschalige parkeerterreintjes.

Is er straks genoeg plek om dicht bij het huis te parkeren?

Ja, daarin is zeker voorzien.

Komen er nieuwe wegen in de wijk?

Willemsbuiten is een volledig nieuw project, dus ook de straten worden nieuw aangelegd.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?