Willemsbuiten
Logo Logo

Park voor sport en spel

Om de rust en de groene omgeving in Willemsbuiten te waarborgen, wordt aan de zuidzijde van het gebied langs de A58 een groen park met sport- en spelmogelijkheden aangelegd. Dit park dient tevens als geluidswal.

Kom mee naar buiten allemaal

De tegenover de wal gelegen woningen kijken uit op een mooi, groen gebied. In het park komen mogelijkheden voor sport en spel en ook speelgelegenheid voor kinderen mag natuurlijk niet ontbreken. Op diverse plaatsen in het park komen opgangen naar de wal, van waaruit je mooi uitkijkt over Willemsbuiten. Ook een kijkje op het voorbijkomende verkeer over de snelweg is natuurlijk mogelijk.

De werkzaamheden voor de aanleg van de wal zijn in volle gang. In juli 2016 is het ontwerp goedgekeurd door de Omgevingscommissie. In februari 2017 kreeg ook het scherm over de Goirleseweg, dat in het verlengde van de wal wordt gebouwd en ook deel uitmaakt van de geluidwerende voorziening, instemming van de Omgevingscommissie.

Hoe de geluidwering eruit komt te zien vanaf de rijksweg, is in een animatie vastgelegd. Zowel richting Breda als richting Eindhoven krijg je alvast een 1e indruk.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?