Willemsbuiten
Logo Logo

Op naar fase 4

Fase 1 is opgeleverd en de nieuwe bewoners hebben er inmiddels hun nieuwe thuis gevonden. De oplevering van fase 2 is in volle gang en de bouw van fase 3 is gestart. Op naar fase 4 dus....

Lees verder

Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Zo kun je de keuken en badkamer helemaal naar jouw wens maken. Wij helpen je daarbij graag op weg met trends en tips voor keuken en badkamer.

Lees verder

De palen waren al geheid, en de wapening voor de eerste funderingen lag klaar. De eerste contouren van de woningen zijn zichtbaar.

Lees verder

De straatnamen voor het 1e en 2e buurtje waren al bekend, nu weet je dadelijk ook waar je in fase 3 komt te wonen.

Lees verder

Koop je straks een huis in fase 3 van Willemsbuiten, dan is het mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. De koop- en aannemingsovereenkomst voor Fase 3 - 47 woningen contracten kun je digitaal ondertekenen!

Lees verder

Aan comfort en afwerking van de woningen in Willemsbuiten wordt veel aandacht besteed. Standaard zijn de woningen in fase 3 dan ook al voorzien van een complete keuken en een volledig ingerichte badkamer. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder

Het eerste buurtje is bewoond, de oplevering van de 1e woningen in het tweede buurtje staat voor de deur. Binnenkort gaan de laatste woningen in fase 3 in verkoop.

Lees verder

De laatste woningen in fase 3 gaan in januari 2018 in verkoop.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Bijna is het zo ver en wordt je geduld beloond. Binnenkort gaan de 1e woningen in fase 3 van Willemsbuiten in verkoop: 24 jaren '30-woningen aan de Marie Baronstraat. Benieuwd wanneer precies?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?